Wettelijk is bepaald dat u als consument een bedenktijd van veertien (14) werkdagen hebt op producten die u koopt via het internet. De 14 dagen gaan in na ontvangst van het product. U stuurt dan een e-mail aan info@makeup-enzo.nl onder vermelding van artikelnummer, aankoopdatum en banknummer.

U dient het product of producten vervolgens binnen 14 dagen aan ons teruggestuurd te hebben.

Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag minus verzendkosten binnen zeven dagen teruggestort. Hiervoor geldt wel dat de betreffende artikelen in ongebruikte en onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor rekening van de afnemer, tenzij anders overeengekomen wordt. Makeup-enzo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele manco’s als gevolg van de retourzending.

Makeup-enzo behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, indien het artikel niet in oorspronkelijke staat retour wordt ontvangen. In voorkomend geval zal Makeup-enzo altijd contact opnemen met de afnemer.

Pakketten die ongefrankeerd worden geretourneerd, neemt Makeup-enzo wel in ontvangst, Eventuele extra portokosten worden in mindering gebracht op het terug te ontvangen bedrag.

Wanneer Makeup-enzo een artikel heeft geleverd niet conform de bestelling, dan heeft de afnemer het recht om het artikel terug te sturen. In dit geval zijn de verzendkosten voor rekening van

Makeup-enzo. Hiertoe kan contact worden opgenomen met info@makeup-enzo.nl, na ontvangst van de producten zal vervolgens het aankoopbedrag teruggestort worden.