Betalen:

Op dit moment kunt u alleen uw bestelling betalen door middel van vooraf overmaken. Op het moment dat u uw bestelling plaatst krijgt u onze betaalgegevens in beeld. U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw naam en ordernummer. Zodra het bedrag bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden.

Let er wel op dat de naam die u bij de bestelling neerzet overeen komt met de tenaamstelling van uw rekeningnummer. Dit om verwarring en vertraging in verzending te voorkomen.  

 

Verzendkosten en administratiekosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en worden aangegeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Wij maken standaard gebruik van brievenbuspost met track en tracenummer. De kosten hiervan bedragen €5,00 

De totale verzendkosten worden vermeld tijdens de bestelling. 

Voor producten die niet via brievenbuspost geleverd kunnen worden, geldt dat deze bezorgd worden via DHL pakketservice met track-en tracenummer. De kosten hiervan bedragen €7,50.

De klant ontvangt altijd een bevestiging van de verzending met daarbij vermeld het track- en tracenummer.

Makeup-Enzo kan ten alle tijden NIET AANSPRAKEIJK gesteld worden voor zoek geraakte of niet aangekomen pakjes door Post.NL. De enige manier om als klant verzekerd te zijn tegen kwijtraken van -of beschadigde producten is verzekerd verzenden. De kosten bedragen hiervoor € 10,00 en zijn voor rekening van de klant. Mocht je de producten op deze manier verzonden willen hebben, neem dan contact met ons op.