Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling, omdat er geen persoonlijk contact is tussen koper en verkoper. Makeup-enzo begrijpt deze overweging en daarom doen wij er alles aan om zeer vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan. Voor ons volledige Privacy beleid verwijzen we u naar pages/privacy.

Als u bij Makeup-enzo een bestelling plaatst, vragen wij naar uw persoonsgegevens. Deze gegevens helpen ons bij een goede uitvoering van de bestelling en de communicatie met u als koper. Makeup-enzo zal uw persoonsgegevens nooit aan derden verkopen of verhuren of op een andere manier kenbaar maken. Het kan echter nodig zijn om uw persoonlijke gegevens door te geven aan derden die ons helpen om onze website te onderhouden, beheren of te ontwikkelen. In dit geval wordt die informatie uitsluitend voor dat beperkte doel aan die derden verstrekt.

Wanneer u u aanmeldt voor onze nieuwsbrief worden de gegevens aangewend om u op de hoogte te houden van assortimentswijzigingen en andere relevante informatie over Makeup-enzo. Mocht u hier geen prijs meer op stellen, dan kun u u afmelden via 'Nieuwsbrief afmelden’. Voor statistische doeleinden houden wij gegevens bij van bezoekersaantallen en frequentie. Deze gegevens zijn echter niet persoonlijk van aard.