Verzenden en betalen

Betalen:

Op dit moment kunt u alleen uw bestelling betalen door middel van vooraf overmaken. Op het moment dat u uw bestelling plaatst krijgt u onze betaalgegevens in beeld. U kunt het bedrag overmaken onder vermelding van uw naam en adresgegevens.

Pas zodra het bedrag bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden.

Indien u gelijk gebruikt maakt van de link die na het plaatsen van de bestelling getoond wordt en de betaling gelijk verricht staat het geld snel bij ons op de rekening en kunnen wij vaak binnen 48 uur na plaatsing uw bestelling verzenden.

Let er wel op dat de naam die u bij de bestelling neerzet overeen komt met de tenaamstelling van uw rekeningnummer. Dit om verwarring en vertraging in verzending te voorkomen.  

 

Verzendkosten en administratiekosten:

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en worden aangegeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Wij maken standaard gebruik van brievenbuspost. Dit houdt in dat onze verzendkosten laag zijn. Dit betekent echter ook dat pakketjes via de brievenbuspost verzonden worden en er geen track-en tracenummer beschikbaar is en wij dus niet kunnen nazoeken waar een pakketje is.

Mocht de klant de bestelling toch als pakket verzonden willen hebben, dan kan de klant dit aangeven tijdens de bestelling en dit verzoek invullen bij opmerkingen. De kosten hiervan bedragen € 5,75 en zullen worden doorberekend naar de klant. wij nemen contact met u op om het juiste bedrag door te geven.

Voor producten die via brievenbuspost geleverd worden gelden de daarvoor geldende Post.NL tarieven. Hier bovenop komt een kleine toeslag voor administratiekosten en verpakkingsmateriaal. De totale verzendkosten worden vermeld tijdens de bestelling. 

Voor producten die niet via brievenbuspost geleverd kunnen worden, geldt dat deze bezorgd worden via PostNL pakketservice.

Makeup-Enzo kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte of niet aangekomen pakjes door Post.NL. De enige manier om als klant verzekerd te zijn tegen kwijtraken van -of beschadigde producten is verzekerd verzenden. De kosten bedragen hiervoor € 8,65 en zijn voor rekening van de klant. Mocht je de producten op deze manier verzonden willen hebben, neem dan contact met ons op.


Verzendkosten:

In bubbelenvelop op basis van het totaal gewicht van de bestelling:

0- 50 gram         € 1,90

50- 100 gram         € 2,60

100- 250 gram € 3,50

250- 2000 gram    € 4,50

2000 - of meer      € prijs op aanvraag


LET OP: Verzendkosten buitenland (Europa en Wereldwijd). Voor de verzendkosten van bestellingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Neem contact met ons op voor de juiste tarieven. We zullen dan met elkaar de gewenste verzendmethode overleggen en het totaalbedrag van de bestelling doorgeven.

 

Indicatie verzendkosten Europa in bubbelenvelop*:

0- 50 gram         € 3,00

50- 100 gram         € 4,20

100- 250 gram € 6,85

250- 2000 gram    € 12,00

Voor pakketverzending gelden hogere tarieven.


Woon je buiten Nederland en plaats je een bestelling dan nemen wij contact met je op voor het doorgeven van het juiste totaalbedrag en krijg je onze IBAN en BIC code, zodat je de betaling kunt verrichten. Buitenlandse betalingen en verzendingen duren iets langer dan binnenlandse bestellingen.

*Als standaard hebben wij België als land toegevoegd aan de webwinkel. Woont u niet in Nederland of België? Neem dan contact met ons op.