Over ons

Welkom op onze site!

Wij verkopen heerlijke lipbalsems, lipproducten en exclusieve make-up en nagellak van verschillende merken. Dit zijn merken die niet of moeilijk te verkrijgen zijn in Nederland of in de Nederlandse winkels. We zijn bijvoorbeeld het enige verkooppunt in Nederland van de merken Carmex, Chapet en Chapstick. Wist je dat Carmex al 13 jaar in Amerika is verkozen tot de beste lipbalsem door de Amerikaanse apothekers? En jij kunt dit product bij ons kopen. Hoe uniek is dat? Zie de pagina van Carmex voor meer informatie en de producten. Bekijk hier als onze merken. 

Waarom Makeup-enzo.nl gestart?
Sinds jongsaf aan ben ik al met make-up, beauty en alles hierom bezig. Ik ben altijd al verslaafd geweest aan lipbalsem. Overal waar ik kom in het buitenland, ben ik op zoek naar merken die ik niet ken en ik wil alles uitproberen!
Na mijn middelbare school ben ik dan ook opleidingen gaan volgen op het gebied van beauty. Ik heb de opleiding tot schoonheidsspecialiste, de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging en 2 visagie-opleidingen gevolgd en allen met succes afgerond.

De gedachte achter het oprichten van de webshop is dat er vast meer mensen zijn zoals ik die veel belangstelling hebben voor beauty en zich ook regelmatig afvragen "waarom wordt dit product niet verkocht in Nederland?” Voor deze mensen is onze shop bedoeld!

Vanaf augustus 2011 is de webshop www.makeup-enzo.nl een feit. We hebben ons eerst gericht ons op producten voor de lippen. Later zijn daar de merken Vinylux nagellakken en de make-up van Kardashian Beauty bijgekomen.We hebben een aantal merken die verder niet in Nederland te koop zijn en we zijn altijd op zoek naar nieuwe merken. 

Hoe is Makeup-enzo.nl bereikbaar?
U kunt ons via het contact formulier uw vraag of opmerking naar ons mailen. Dit kan naar het e-mailadres info@makeup-enzo.nl. Wellicht staat uw vraag al bij veel gestelde vragenWij zullen zo spoedig mogelijke contact met u opnemen. Daarnaast zijn wij op gezette tijden telefonisch bereikbaar, zie het contact formulier.
Voor informatie over het betalen, neem contact met ons op. Makeup-enzo is ingeschreven bij de KvK onder het nummer: 05077233

Veel plezier op de site!